Dhomat Royal East Resort


Rezervoni

DHOME DYSHE

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Duke ofruar tualetin falas, kjo dhomë dyshe përfshin një tualet private me dush, bidet dhe tharëse flokësh. Dhoma e bollshme dyshe me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, mure të papërshkueshëm nga zëri. Dhoma ofron 1 krevat.

Rezervoni

JUNIOR SUITE ME BALLKON

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Suita me ajër të kondicionuar përmban 1 dhomë gjumi dhe 1 tualet me dush dhe bidet. Kjo suitë ka mure të papërshkueshëm nga zëri, TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, pamje nga kopshti, si dhe verë/shampanjë për mysafirët. Dhoma ofron 2 krevate.

Rezervoni

DHOMË DYSHE

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Kjo dhomë dyshe përfshin një tualet private me dush, bidet dhe tharëse flokësh. Dhoma e bollshme dyshe me ajër të kondicionuar përmban një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, mure të papërshkueshëm nga zëri, një minibar, një gardërobë si dhe pamje nga kopshti. Dhoma ka 2 krevate.

Rezervoni

DHOMË DYSHE ME BALLKON

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Me tualetin falas, kjo dhomë dyshe përfshin një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh. Dhoma e bollshme dyshe me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, mure të papërshkueshëm nga zëri, një minibar, një gardërobë si dhe pamje nga kopshti. Dhoma ofron 1 krevat.

Rezervoni

DHOMË TWIN ME BALLKON

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Duke ofruar tualetin falas, kjo dhomë dyshe përfshin një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh. Dhoma e bollshme dyshe me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, mure të papërshkueshëm nga zëri, një minibar, një gardërobë si dhe pamje nga kopshti. Njësia ka 2 krevate.

Rezervoni

SUITE ME BALLKON

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Kjo suitë ofron një vaskë të nxehtë. Duke ofruar tualetin dhe rroba banjo falas, kjo suitë përfshin një banjo private me dush dhe tharëse flokësh. Suita e gjërë me ajër të kondicionuar ofron një TV, mure të papërshkueshëm nga zëri, një minibar, një aparat për çaj dhe kafe, si dhe pamje nga kopshti. Dhoma ka 2 krevate.

Rezervoni

DHOMË DYSHE ME BALLKON

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Duke ofruar tualetin falas, kjo dhomë dyshe përfshin një banjo private me dush, bidet dhe tharëse flokësh. Dhoma e bollshme dyshe me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, mure të papërshkueshëm nga zëri, një minibar, një gardërobë si dhe pamje nga qyteti. Njësia ofron 1 krevat.

Rezervoni

Suit

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Kjo suitë përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjo me dush dhe tualetin falas. Suita me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë me shërbime transmetimi, mure të papërshkueshëm nga zëri, një minibar, një aparat për çaj dhe kafe, si dhe pamje nga kopshti. Njësia ofron 2 krevate.

Rezervoni